Sista resan

Vi kommer alla till den punkt då vi måste ta farväl av våra kära vänner.  Förhoppningsvis är det efter ett långt och bra liv men ibland kan olyckan vara framme och man tvingas fatta det svåra beslutet i förtid. Vad än orsaken är strävar vi efter att göra den sista resan så lugn och harmonisk som det är möjligt.

I anslutning till kliniken har vi en stuga speciellt för detta ändamål för att man i lugn och ro ska kunna ta farväl av sitt djur, sin familjemedlem.

KREMERING
Efteråt väljer ni om ni vill ta hem er vän och begrava honom/henne själva eller om ni vill att vi skickar in er vän för kremering. Efter en kremering kan man välja att få tillbaka askan i en urna gjord av trä.

_DSC6162-2

LIVINTYG
Om Ert djur är livförsäkrat och ni vill att veterinären skriver ett livintyg är det viktigt att ni säger till om detta i förväg, detta är inget som kan göras i efterhand!  Beroende på om Ert djur har varit patient här och på vad som är dokumenterat i journalerna kan veterinären behöva undersöka Ert djur innan ett livintyg kan skrivas.

 

Reginas veterinärklinik, stugan

Reginas veterinärklinik, insida stuga